Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Ocak 2012 Perşembe

TAYTINIZ ve SİZ... MÜCADELEYE HAZIRSINIZ...



Taytlara olan düşkünlüğümüz şok edici bir durum değil kesinlikle, fakat her yeni sene, bu güzel aksesuara ne kadar düşkün duruma gelmeye başladığımızı bilmek de ilginç. Kendisini -aksesuar- olarak tanımlayarak sanıyoruz ki biraz haksızlık yapmış oluyoruz. İlk olarak bacaklarımızı sıcak tutması amacıyla üretilen bu giysiler, şimdilerde son yılların en büyük trendlerinden biri haline geldi . En önemlisi de üstüne yakıştırdığımız blazer ceketler, uzun gömlekler ve tunikler ile altına giydiğimiz birbirinden şık ayakkabılarla bu pratik giysiyi casual bir görüntüden, çok şık bir stile rahatlıkla taşıyabiliyoruz.


Gerek giyimlerinin pratik ve kolay olması, gerekse farklı kombinasyonlar oluşturmaya elverişli olmaları sayesinde taytlar, bir çok sezondur gardroplarımızdan eksik olmuyorlar. İster ayak bileklerimize kadar uzun , ister diz altı, isterse kot,deri görünümlü veya kesik olarak farklı tarzlarda karşımıza çıkmış olsunlar, her modele uyacak bir ayakkabımız mutlaka mevcuttur.


Deri görünümlü çeşit çeşit taytıyla, her zaman Hollywood'un en şık
bayanlarından biri olmayı başarabilen Victoria Beckham, taytının
altına kombinlediği yüksek topuk, yuvarlak burunlu kırmızı

tabanlı ayakkabıları ve  vazgeçemediği Birkin çantasıyla bu trendin
öncülerinden biri olarak gösteriliyor .                                                                                                                                                         
 Taytlarmızla kullanabileceğimiz ve bu senenin yeni trendi olarak kabul edilen motorsiklet botlarını da hepimiz çok sevdik. Asi fakat şıklığımızdan ve tarzımızdan vazgeçmeyen bir görüntü sağlayan bu botlar, uzun taytımızla ve deri ceketimizle hayatımıza daha bir hız kazandırdı.    

Kuşkusuz, taytlarımıza en çok yakıştırdığımız ayakkabılarımız birbirinden neşeli babetlerimiz. Rahatlığımıza rahatlık katan babetlerimiz ve yine bizi bir o kadar mutlu eden taytımız en vazgeçilmezlerimizden biri olsa gerek.  Son olarak, bir ipucu verelim, siz siz olun, sakın diz altı taytlarınızla düz ayakkabılar giymeyin. Bu taytlar boyunuzu olduğundan biraz daha kısa gösterdiği için, dizaltı taytlarınızın altına yüksek topuklu veya platformlu ayakkabılar öneriyoruz. Mutlu Taytlar :)                                                                                                                                                     

                                                                                                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder