Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Ocak 2012 Perşembe

O BÜYÜK ÇANTANIN İÇİNDE NE VAR?

Biz kadınlar çantamızı, son boşluğuna kadar doldurmaya bayılırız. Kaleminden defterine, makyaj malzemesinden hijyenik ürünlere, ekstra çoraptan ekstra ayakkabıya, diet yiyeceklerden tablet bilgisayarımıza kadar seyahate çıkıyormuşçasına, hiç üşenmeden gün içinde mutlu mesut dolaşırız. Çantamızdaki bir eksiklik bize tüm günü kapsayacak bir mutsuzluk ve endişe verebilir. Bu sebeplerden dolayıdır ki büyük çanta kullanımı gün geçtikçe yaygın hale geldi ve hatta trendy oldu.

Televizyonda, dergi ve gazetelerde çok yakından takip ettiğimiz ünlü simaların taşıdıkları birbirinden güzel ve bir o kadar da pahalı çantalar dikkatimizi çekmiştir. Binlerce dolar değerindeki bu çantaların içerisinde neler olabilir, hiç düşündünüz mü?



Tom Cruise'un eşi ve kızının annesi olan Katie Holmes'un binlerce dolar değerindeki Hermes çantası biraz garip. Normal koşullarda çantadan çok bir valizi andıran bu kırmızı modelin içinde eminiz ki çok sevdiği kızı Suri'yi taşıyor olabilir :) Her ne kadar kırmızı rengine bayılmış olsak da bu kadar büyük bir çanta bize biraz gereksiz gibi göründü, tabi içerisinde çocuğunuzu veya eşinizi taşımak istemezseniz :)








Paris Hilton'u tanıyanlar çok iyi bilirler, pijamalarıyla bile kocaman ve çok şık çantalar taşımaya bayılır. Bir çok kez, moda eleştirmenleri tarafından yaylım ateşine tutulan Hollywood güzelimiz, yine yapacağını yapmış ve bu menekşe rengi, çiçek şekilli çantasıyla göz doldurmuş. İçinde ne mi var? Dünyanın en büyük parti kızı olarak eminiz ki günde en az 5 partiye katılabilmesini sağlamaya yetecek kadar eşya diye düşünüyoruz. Tahminimiz doğru olmasa bile en azından yarısının banknotlarla dolu olduğuna eminiz :) Hilton soyadını taşımanın da bir sorumluluğu var sonuçta.









Muhtemelen büyük çanta tutkunu olan ünlülerimiz arasında sizi en az şaşırtacak olanı Angelina Jolie. Bu kadar güzel bir anne, yakışıklı eş ve 6 çocuğu olan yıldızımızın günlük hayatta küçük bir çanta kullanabileceğini pek düşünmüyoruz. Büyük çantanın kaynağı, annelerin taşıdığı bebek bakım çantalarından geldiğine göre Angelina'ya büyük çantadan ziyade, çocukları için her türlü gereksinimi karşılayacak bir  bavul öneriyoruz. Ama Brad taşısın mümkünse :)









Geçmişten günümüze ve gelecekte, modası geçmeyecek bir trend varsa o da leopar desen. Annelerimizde, hatta belki de anneannelerimizden bize miras kalan bu güzelliği bir de Jennifer Lopez taşıyorsa söyleyecek bir söz bulamıyoruz. Bir yandan tekrar sahnelere dönmenin ve ikiz çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan güzel star, Mark Anthony ile boşanmasından dolayı da zor güner geçiriyor... Bu durumda o güzel çantası muhtemelen sevinç ve hüzün gözyaşlarını silecek kağıt mendillerle dolu olsa gerek :)








Lady Gaga için söylenecek o kadar çok şey var ki, en iyisi fazla yorum yapmamak :) Ne kadar garip davranırsa, o kadar ilgimizi çekiyor. İlginç kişiliği, marjinal tarzı ve çılgın imajıyla Lady Gaga'nın çantasındakileri sorgulamak açıkçası bizi biraz korkutuyor. İçinden çeşit çeşit peruklar, gökdelen platformlu ayakkabılar, hatta ve hatta etten yapılmış meşhur elbisesi bile çıkarsa korkmamak ve şaşırmamak lazım. Malum Lady Gaga, ne yapsa yeridir. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder