Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Ocak 2012 Pazartesi

ATÖLYE GELDİ, HOŞGELDİ...


E-ticaret sitelerinin hızla çoğaldığı şu  günlerde, bu pazara yepyeni bir soluk ve ivme  kazandıracak, 2012'nin en sürpriz ismi: Ayakkabı Atölyesi... 

Senelerini sektörde geçirmiş, 3 nesildir bu işi yapan, ve Türkiye'nin en prestijli ayakkabı markalarının imalatını yapan, yurtdışındaki büyük zincir mağazalara ise ürün tedarik eden ayakkabı üreticilerinin bir araya gelerek oluşturmuş oldukları sağlam güç birliği ve ortaklık sonucu kurulan Ayakkabı Atölyesi, yeni bir e-ticaret sitesi olmasının yanında aslında müşterisine, -kişiye özel imalat- yaparcasına hizmet etmeye şimdiden kendini adamış durumda. Büyük/küçük numara modeller, ücretsiz kargo,koşulsuz/ücretsiz iade, kolay değişim, garanti, tadilat, 7/24 müşteri hizmetleri gibi özelliklerinin yanında,sadık müşterileri için hazırlanan ödül programları ile internetten alışverişi keyifli hale getiriyor.  


Daha açılmadan, sosyal iletişim sitelerinde binlerce üye ve geniş bir hayran kitlesi kazanmış olan Ayakkabı atölyesi, halihazırda yapıyor olduğu yarışmalarla bir çok takipçisine hediyeler göndererek teşekkür ediyor.  www.ayakkabiatolyesi.com websitesine en çok arkadaşını davet ederek üye yapan ilk yüz kişiye muhteşem sürprizlerle  dolu hediye paketleri hazırlayan Atölye, 2012'de herkese ayakkabı tutkusunu tekrar yaşatacak gibi görünüyor. -Atölye'den Evinize- mottosuyla usta parmaklardan çıkan muhteşem ayakkabı ve aksesuarların, yaratıcısından direkt evinize uzanan yolculuğuna şahit olmaya hazır mısınız? Şubat'ta evinizdeyiz. 
Atölye'den sevgiler.
www.ayakkabiatolyesi.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder