Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Ocak 2012 Çarşamba

2012 İLKBAHAR-YAZ AYAKKABI MODASINA İLİŞKİN 10 İPUCU...

2012'nin soğuk günlerinde, dışarıda buz gibi bir hava varken, ilkbaharın coşkusunu, yazın sıcaklığını hangimiz özlemiyoruz ki... Bizi sıcacık saran bot ve çizmelerimizi rafa kaldırmak için aslında çok da fazla zaman kalmadı. Siz kalın giysi ve ayakkabılarınızı giymeye devam edin, fakat önümüzün bahar olduğunu unutmayarak, şimdiden hazırlıklara başlayın. İşte 2012 ilkbahar-yaz ayakkabı modasına ilişkin 10 muhteşem ipucu:


1- Metal Burunlar:

 Üretimi çok eskilere dayanan metal burunlu ayakkabılar, aslında o dönemlerde dayanıklılığı için tercih edilen modellerdi. Fakat 2012'de bu özelliğine çekicilik ve trendy görünüm ekleyen tasarımcılar, bu modelle yepyeni ve gözalıcı kombinasyonlar hazırlayarak, metal burunu çok farklı boyutlara taşıdılar.

2- Sivri Burunlar:


Ve sonunda döndüler...Sevgili sivri burunlar. Uzun bir süredir gözlerden tamamiyle kaybolmuş olan sivri burunlar muhteşem bir dönüşle raflarda yine yerlerini alacaklar. Yuvarlak burunlular ise bir süreliğine sadece sandaletlerde görülmeye devam edecek.

3-  Pastel Renkler:


Giydiğimiz ayakkabının modeli, kalıbı ve kalitesinden sonra gelen en önemli özellik rengidir. 2012'de ayakkabılarda, pastel renklerin her kombinasyonunu doya doya göreceğiz, özellikle yeşil, sarı ve kırmızının soluk tonlarında...

4- Mega Platformlar:





Tabiki Lady Gaga'nın giydiği kadar yüksek olanlardan bahsetmiyoruz. Fakat sizi gün boyu rahatça üzerinde taşıyabilecek rahatlıkta fakat bir o kadar da yüksek mega platformlar, bu sene  şıklığınızı da beraberinde yükseklere çıkaracak.

5- Transparan Ayakkabılar:




Transparan ayakkabılar, uzun bir sessizlikten sonra geçen sene tekrar karşımıza çıkmış olsalar da  o dönemde onları pek ciddiye almış olduğumuz söylenemez. Fakat bu sene, ayakkabı tasarımcıları olabildiğince farklı çeşitlerde transparan modeller ürettiler. Çeşit çeşit modelleriyle bu sene her baktığımız köşede bolca görüleceğe benziyorlar...

6- Bağcıklı Ayakkabılar:


Bağcıklar tıpkı sihirli değnek gibi her ayakkabıyı masal alemine taşıyorlar.  Özellikle büyük tasarım firmalarının hazırladığı muhteşem koleksiyonlar, 2012'de gözlerimizi bayram ettirecek. Bağcıklarınız ve siz, göz alıcı bir yaza hazır olun.

7- Parlak Ayakkabılar:



Bu ayakkabılar hayatımız boyunca asla gözden düşmeyecek ve hep trendy kalmaya devam edecekler. Özellikle bugüne kadar, defilelerde ve çok özel gecelerde karşımıza çıkan bu modeller, 2012 senesi modasına tekrar uyarlanarak günlük kıyafetlerimizle de kullanabileceğimiz tasarımlara dönüştürülüyorlar. Heyecanla bekliyoruz.
8- Örgü Sandaletler:




Eğer seneler önce alıp, modası geçti diye rafa kaldırmış olduğunuz örgü sandaletleriniz varsa, bunları yavaş yavaş gün ışığına çıkarmanın vakti yaklaşıyor. Örgü sandaletler bu sene geri dönüyorlar ve sanıyoruz ki senenin en büyük trendi halini alacaklar. Özellikle parlak renkleriyle ayaklarınızı neşelendirmek için heyecanla sizleri bekleyen bu sandaletler yaz coşkusunu ikiye katlayacak gibi görünüyor.

9- Espadriller




D&G,en son 2011 İlkbahar sezonunda, bu ayakkabıları üretmeye başladığından beri onlardan vazgeçemedik, bundan sonra da uzun bir süre bizi bırakacakmış gibi görünmüyorlar zaten. Renk renk modelleriyle, espadriller şıklık ve rahatlığımızı bu sene de ön planda tutacak.

10- Cıvıl cıvıl parlak renkli ayakkabılar:




Parlak renkler,sadece yazın değil, tüm yıl boyunca ayaklarımızı süsleyecek. Bu renkler, içindeki yaz coşkusuna, dramatik bir dokunuş ekleyerek farklı ve göz alıcı bir tarz yaratmak isteyenler için birebir görünüyor. Pastel renklerin ağırlıkta olacağını belirtmiş olsak da bu parlak renkler de raflarımızda kendilerine yer açacağa benziyor.

2012 İlkbahar-Yaz ayakkabı koleksiyonlarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder