Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

24 Ocak 2012 Salı

ERKEK ARKADAŞINIZIN NEFRET EDECEĞİ 5 AYAKKABI MODELİ... BİZDEN SÖYLEMESİ... :)

        ''Eşşiz bir insan olmak istiyorsanız farklı olmalısınız.'
Coco Chanel


 Coco Chanel'in bu sözüne yürekten (veya ayaktan) hangimiz katılıyoruz? Jeffrey Campbell ayakkabılarının yaratıcıları, bu sözden ilham alarak limitleri zorlamış ve inanılmaz farklı ayakkabılar tasarlamışlar gibi görünüyor. Hatta biraz da garip. Onlar için bir ayakkabıya dünyanın en çılgın platform veya topuklarını koymak gayet doğal bir yaklaşım olsa gerek. Modaya düşkün her bayan gibi, sizler de belirli bir noktadan sonra bu farklılıkları ve marjinalliği tatmak isteyebilirsiniz. Dilerseniz gelin, sizin beğenebileceğiniz fakat büyük ihtimal erkek arkadaşınızın nefret edeceği bir kaç modele göz atalım :)



Çılgın Platform:  Bu ahşap platformlu ilginç model, hiç şüphesiz ki çevrenizdeki herkesin dikkatini sizin üzerinizde toplayacaktır. Buna - nisbeten yumuşak karakterdeki Lady Gaga platformlarının Rhianna tarafından giyilen versiyonu - da denebilir. :)

Siz ne görüyorsunuz: Bu ayakkabı her ne kadar eski tarz ayakkabıların bir ahşap blok üzerine oturtulmuş versiyonu gibi görünse de, platformdaki boşluk, ve sık bağcıklar, modele ilginç ve şık bir görüntü veriyor.

Erkek arkadaşınız ne görüyor:  45 derecelik açıyla japon yapıştırıcısı kullanılarak, ayakkabıya tutturulmuş olan bir tahta bloğun siyah bağcıkla süslenmiş hali.                     



 Yüksek kesme platform: Bunun nasıl bir mantık olduğunu anlamadınız değil mi? Biz de öyle. Bu model şüphesiz ki düz topuk ve dolgu topuk arasındaki tüm sınırları zorlayarak hazırlanmış bir model.

Siz ne görüyorsunuz: Ayağınızın orta kesimi belki de çok destek gerektirmiyor olabilir aslında. 2 farklı topuğun birleşimi. İlginç bir deneyim olabilir.

Erkek arkadaşınız ne görüyor: Şaka gibi... Sanki birisi çaktırmadan topukların altına ahşap bir panel  koymuş. Ayağın altını desteklemeyen kabus bir model...


        İğneli yumuşak tabanlı platform: Dolgu topuklar bir çoğumuza göre çok sevimli, rahat ve unisex bir görünümde. Öyle görünüyor ki daha çok uzun süre bizimle birlikteler.  Dolgu topukları biraz daha yükseltip, onlara platform görüntüsü vererek, ilginç bir tasarıma imza atılmış.

       Siz ne görüyorsunuz: Eğer gerçek bir Harajuku hayranı, İngiliz punk veya extremliğe düşkünseniz,kısa dolgu topuklar yerine neden daha yükselmeyesiniz?

      Erkek arkadaşınız ne görüyor: Şişman siyah bir bloğun üzerine tutkalla yapıştırılmış demode ayakkabımsı bir şey.


            
             Pluto dolgu topuk: Bu model, arkadaki deri parçası ve öndeki tek parmak şeridiyle, kesinlikle bu dünyadan değilmiş gibi görünüyor. Bu ayakkabılar bir nevi önünde kocaman bir boşluk bulunan gizli bir bootie olarak tasarlanmış.

             Siz ne görüyorsunuz: Çok çağ ötesi ve marjinal bir model. İlginç ve dikkat çekici bir tarz oluşturulabilir.

             Erkek arkadaşınız ne görüyor:  Arkadaki parçadan dolayı ayakkabıya, ütüsü bozulmuş bir gömlek yakası eklenmiş gibi görünüyor..


                                
Buz pateni platform: Önü açık bu modele, paten görüntüsü verilmiş. Biraz fazla garip. İlginç şekilli ahşap bir topukla, platformun birleşimi olan bu model aslında garipliğine rağmen çok şirin bir hava kazanmış.

Siz ne görüyorsunuz: Bu model belki de kışın buz üstünde güzel olabilir????? :)

 Erkek arkadaşınız ne görüyor: Hadi ordan !!!  :)
           



Ara sıra marjinal olmanın hiç birimize zararı olmaz, aksine daha çok dikkat çeker ve kendimizi daha farklı hissedebiliriz... Peki siz bu modellerden hangisini tercih ederdiniz?
                                                  

1 yorum: