Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Ocak 2012 Çarşamba

AYAKKABINIZ KARAKTERİNİZDİR...

Zevkler ve renkler tartışılmaz... Gerek kıyafetlerimizde, gerek ayakkabı ve aksesuarlarımızda, hepimiz kendimize özgü çizgimizi yansıtıyoruz. Kimimiz çok yüksek topuklu bir ayakkabının içinde bale yaparmışçasına sekerken, bir diğerimiz babetten asla vazgeçemeyebilir. Bu farklılığın en büyük  nedenlerinden biri, ayakkabılarımızın karakterimizin izlerini taşımasıdır.


Modelinden rengine,  topuğundan kalıbına, platformundan malzemesine kadar o kadar çok seçenekle karşı karşıyayız ki, seçim tamamen ayakkabıyı giydiğimiz andan itibaren bize  yapacağı sihire ve tercih hakkımıza kalmış durumda. Defalarca giyip çıkarıp, onca model arasından  bir türlü karar veremediğimiz fakat buna istinaden binlerce çeşit arasından -tek- bir modele odaklanıp, daha ayağımızda tam test etmeden satın aldığımız zamanlar olmuştur. Dolayısıyla bu durum, beğendiğimiz modelin, sadece ayağımıza değil, ruhumuza da hitab ediyor olduğunu, dolabımızda bizi sabırla bekleyen ayakkabılarımızın, karakterimizin bir yansıması olarak algılanabileceğini gösterir. Şimdi gelin, seçimlerimize göre bir karakter analizi yapalım:

Alçak topuk ve babet severler:

Alçak topuk ve babet severler, çalışkan, titiz, düzenli,ve pratik kişilerdir...Ev ve iş hayatındaki istikrar en vazgeçilmez olgularıdır. Konforuna düşkün olan yapılarına istinaden telaşlı ve aceleci bir kişiliğe sahiptirler. Sabırsızdırlar, beklemekten hiç hoşlanmadıkları gibi işlerini bitirmeden asla rahat edemezler.

İnce yüksek topuk severler:

İnce yüksek topuk severler, değişiklikten fazla hoşlanmayan, kararlı, azimli, iş hayatıyla sosyal hayatlarını en iyi şekilde dengeleyebilen kişilerdir. İş yaşamlarındaki başarılarıyla göz doldururlar. Kendilerine çok güvenirler ve çevrelerinde çok dikkat çekici özelliğe sahip yapıdadırlar. Maddiyata önem verirler.Yaratıcıdırlar ve herşeyde bir estetik bulabilme çabasındadırlar. Eleştiriden hoşlanmazlar.

Kalın yüksek topuk severler:

Kalın yüksek topuk severler inatçıdırlar, muhalefetten hiç hoşlanmazlar. Kafalarına koydukları herşeyi yapabilme potansiyeline sahiptirler. Güçlü, sivri dilli, eleştirel bir yapıdadırlar. Zor beğenirler fakat beğendikleri hiçbir şeyden kolay kolay vazgeçemezler. Otorite onlar için önemli bir olgudur. Çok iyi dostturlar, sizi asla yarı yolda bırakmazlar.

Platform severler:

Platform severler için hayat, çeşitli gereksinimleri karşıladıktan sonra anı yaşamakla ilintilidir. Hayattan sonsuz zevk almasını bilirler, güzelliklerine düşkün, dikkat çekmek için kendilerine sonsuz özen göstererek bunu çok iyi başarabilen kişilerdir. Ne şık olmak için rahatından vazgeçmeyi, ne de rahatlık için şıklığından vazgeçmeyi göze alabilirler, bu iki olgunun bir arada olması onlar için çok önemlidir. Giydiklerini yakıştırır, modayı yakından takip ederler.

Dolgu topuk severler:
Dolgu topuk severler, bulundukları ortama neşe saçan kişilerdir, içleri bitmez bir enerjiyle doludur. Çok alçakgönüllü bir yapı sergilemelerine istinaden aslında kendilerini çok beğenen kişilerdir. Fazla dikkat çekmekten hoşlanmazlar fakat asla silik bir yapı göstermezler. Ayaklarını yere sağlam basmaları,ve çevreleri tarafından çok sevilen kişiler olmaları en önemli özellikleridir.

Spor tarz severler:

Spor modelleri severler rahatına sonsuz düşkün, hayattan zevk almasını bilen, aktif, içlerindeki çocuk ruhunu hala kaybetmemiş, cıvıl cıvıl kişilerdir. Özel hayatlarında anaç bir yapıya sahiptirler. Ev hayatlarında mükemmellik, iş hayatlarında ise rahatlık ararlar.Huzur ve konfor onlar için en önemli olgulardır. Eleştiri almak, veya beğenilmemek gibi bir kaygı taşımazlar.

Gördüğümüz gibi, sadece bir aksesuar olarak gördüğümüz ayakkabılarımız, aslında kişiliğimiz hakkında bir çok ipucuyu beraberinde getiriyor. Bir ayakkabı, kişiliğinizi yansıtmasının yanında, bir insanın kendine gösterdiği özeni, kendine ve çevresine olan saygısını, tüm estetiğini ve zevkini gösteren bir aksesuardır. Eğer bir ayakkabı meraklısı iseniz, eminiz ki yukarıda saydığımız tüm modeller sizin için vazgeçilmez birer hazine. ''Benim her okazyona uygun bir ayakkabım olmalı'' diyorsanız, renkli kişiliğinizle,siz gerçek bir ayakkabı aşığısınız.











2 yorum:

  1. BLOG SÜPER ÖRGÜ AYAKKABI VE BABETE BAYILDIM HAYIRLI OLSUN BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM SEVGİYLE KALIN....İLK YORUMCU OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM

    YanıtlaSil
  2. Bizi takip ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz

    Sevgiler

    YanıtlaSil